Търсене в уебсайта
Nike Елек Ultimate Repel
Nike Елек Ultimate Repel
Nike Елек Ultimate Repel
Nike Елек Ultimate Repel
Nike Елек Ultimate Repel
Nike Елек Ultimate Repel
Код на продукта: FD2844-675
Nike

Nike Елек Ultimate Repel

Код на продукта: FD2844-675
Nike Therma-FIT Ultimate Repel PufferЖилетка с качулка за големи децаИма много неща, които можете да направите, за да се стоплите, когато навън е студено: Пийте горещ шоколад, направете 50 скока... или може би просто облечете тази супер удобна и просторна жилетка? (Предлагаме да изпробвате и 3-те!) Каквото и да правите в студено време, уверете се, че ви е уютно и топло с помощта на тази лесна за носене жилетка. Перфектна за наслояване, тя е снабдена с изолация, която помага да се блокира силния вятър и студените температури. Бонус: Нейната материя предпазва от лек дъжд, за да ви помогне да останете сухи при неочаквани дъждове.Готови за дъжд Водоотблъскващо покритие ви помага да останете сухи при влажно време.Технология Stay-WarmТехнологията Nike Therma-FIT помага за управлението на естествената топлина на тялото ви, за да ви поддържа топло в студени метеорологични условия. Blown-in Thermore® Ecodown® Fiber Genius имитира издигането, вида и усещането на пухената изолация, но е направено от 100% рециклирани влакна.Джобове FlyEaseНашите бързи и лесни функции на FlyEase дават възможност на децата да го правят сами, за да могат да се съсредоточат върху най-важното: играта. Джобовете са подплатени с еластична мрежеста материя, за да поддържа всичко организирано и на сигурно, без да използвате ципове или копчета.Проектирано за всяка форма и размер, това ново подобрено прилягане е за всички деца.Напишете името си върху вътрешния етикет. Допълнителното пространство е за прехвърляне на жилетката, когато сте я надраснали.Затегнете кройката, за да предпазите от студа, като използвате шнура в подгъва.Клапанът за бури ви помага да се чувствате комфортно, когато якето е напълно закопчано с цип. Повече подробности Тяло/пълнеж: 100% полиестер. Подплата: 100% найлон. Примка за отделение на вътрешния заден панел Вътрешни джобове Машинно пране Внос 100% ПОЛИЕСТЕР.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
149,99 BGN
119,99 BGN
119,99 BGN
Спестявате: 30,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS 7-8г.
  • S 9-10г.
  • M 11-12г.
  • L 12-13г.
  • XL 14-15г.
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Therma-FIT Ultimate Repel Puffer
Жилетка с качулка за големи деца
Има много неща, които можете да направите, за да се стоплите, когато навън е студено: Пийте горещ шоколад, направете 50 скока... или може би просто облечете тази супер удобна и просторна жилетка? (Предлагаме да изпробвате и 3-те!) Каквото и да правите в студено време, уверете се, че ви е уютно и топло с помощта на тази лесна за носене жилетка. Перфектна за наслояване, тя е снабдена с изолация, която помага да се блокира силния вятър и студените температури. Бонус: Нейната материя предпазва от лек дъжд, за да ви помогне да останете сухи при неочаквани дъждове.

Готови за дъжд
Водоотблъскващо покритие ви помага да останете сухи при влажно време.
Технология Stay-Warm
Технологията Nike Therma-FIT помага за управлението на естествената топлина на тялото ви, за да ви поддържа топло в студени метеорологични условия. Blown-in Thermore® Ecodown® Fiber Genius имитира издигането, вида и усещането на пухената изолация, но е направено от 100% рециклирани влакна.
Джобове FlyEase
Нашите бързи и лесни функции на FlyEase дават възможност на децата да го правят сами, за да могат да се съсредоточат върху най-важното: играта. Джобовете са подплатени с еластична мрежеста материя, за да поддържа всичко организирано и на сигурно, без да използвате ципове или копчета.
Проектирано за всяка форма и размер, това ново подобрено прилягане е за всички деца.
Напишете името си върху вътрешния етикет. Допълнителното пространство е за прехвърляне на жилетката, когато сте я надраснали.
Затегнете кройката, за да предпазите от студа, като използвате шнура в подгъва.
Клапанът за бури ви помага да се чувствате комфортно, когато якето е напълно закопчано с цип.

Повече подробности

  • Тяло/пълнеж: 100% полиестер. Подплата: 100% найлон.
  • Примка за отделение на вътрешния заден панел
  • Вътрешни джобове
  • Машинно пране
  • Внос
100% ПОЛИЕСТЕР

Характеристики Стойност
Категория Елек
Марка Nike
Групи Облекло
Активност Лайфстайл
Възраст Младежи
Пол Момичета

Последни ревюта на продукта

Показаните оценки са получени изключително от потребители, закупили продукта.
Еманоела
Еманоела
23.04.2024. 16:11
Nike Елек Ultimate Repel
Елек
Nike Елек Ultimate Repel