Търсене в уебсайта
Nike Клин Air Fast
Nike Клин Air Fast
Nike Клин Air Fast
Nike Клин Air Fast
Nike Клин Air Fast
Nike Клин Air Fast
Код на продукта: FB7612-010
Nike

Nike Клин Air Fast

Код на продукта: FB7612-010
Nike Air FastДамски клинове за бягане със средна дължина 7/8Бързите клинове Nike съчетават мекото усещане на стар фаворит с охлаждането, необходимо за тези бягания в топло време. Съхранението е от значение, затова добавихме 3 джоба от всякакъв размер, за да скриете вашия ключ, телефон и карта за предстоящото пътуване. Част от колекцията Nike Air, тези клинове се отличават с цветове и графики в вдъхновен от нашата завръщаща се марка от началото на хилядолетието.По-малко пот, хладно и мекоТехнологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни. Еластичната материя и мрежестите панели зад коленете ви помагат да се чувствате прохладни.Съхранение навсякъдеС 3 джоба , няма причина да излизате от вкъщи без най-важното. Съхранение с цип отзад може да защити картата. Носите ли телефон със себе си? Скрийте го в джоба на задния ляв хълбок. Има и джоб за ключ отпред.Правилното прилягане, по вашия начинСредно висок колан с шнур ви позволява да регулирате прилягането. Още подробности Тяло: 80% полиестер/20% спандекс. Панели: 92% полиестер/8% спандекс. Подплата: 100% полиестер. 7/8 дължина Средна височина на талията Машинно пране Внос 80% ПОЛИЕСТЕР20% ЕЛАСТАН.
139,99 BGN
97,99 BGN
97,99 BGN
Спестявате: 42,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Air Fast
Дамски клинове за бягане със средна дължина 7/8
Бързите клинове Nike съчетават мекото усещане на стар фаворит с охлаждането, необходимо за тези бягания в топло време. Съхранението е от значение, затова добавихме 3 джоба от всякакъв размер, за да скриете вашия ключ, телефон и карта за предстоящото пътуване. Част от колекцията Nike Air, тези клинове се отличават с цветове и графики в вдъхновен от нашата завръщаща се марка от началото на хилядолетието.

По-малко пот, хладно и меко
Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни. Еластичната материя и мрежестите панели зад коленете ви помагат да се чувствате прохладни.
Съхранение навсякъде
С 3 джоба , няма причина да излизате от вкъщи без най-важното. Съхранение с цип отзад може да защити картата. Носите ли телефон със себе си? Скрийте го в джоба на задния ляв хълбок. Има и джоб за ключ отпред.
Правилното прилягане, по вашия начин
Средно висок колан с шнур ви позволява да регулирате прилягането.

Още подробности

  • Тяло: 80% полиестер/20% спандекс. Панели: 92% полиестер/8% спандекс. Подплата: 100% полиестер.
  • 7/8 дължина
  • Средна височина на талията
  • Машинно пране
  • Внос
80% ПОЛИЕСТЕР
20% ЕЛАСТАН

Характеристики Стойност
Категория Клин
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Облекло
Пол Жени
Активност Бягане
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Клин Air Fast
Клин
Nike Клин Air Fast