Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Nike Маратонки Alphafly 2
Код на продукта: DN3559-600
Nike

Nike Маратонки Alphafly 2

Код на продукта: DN3559-600
„Nike Alphafly 2Дамски обувки за шосейни състезанияСлед като направите няколко крачки в Nike Air Zoom Alphafly 2, никога повече няма да погледнете любимия си чифт стари състезателни обувки по същия начин. Тези ракетни кораби са създадени, за да спестят ценно време от личните ви рекорди, без да се отказвате от основата, от която се нуждаете, за да изминете цялото разстояние. Дебела, лека опорна система съчетава 2 свята на комфорт и скорост в свещеното съчетание за бягане. Насладете се на най-голямата възвръщаемост на енергията от всички наши състезателни обувки, докато преследвате личните си постижения.Отскачайте в ритъмаЕлементите Zoom Air и пяната ZoomX по цялата дължина осигуряват най-висока възвръщаемост на енергията на Nike, добавяща повече отскок при всяка стъпка. Тънката гумена външна подметка подобрява сцеплението и позволява повече ZoomX под омекотяването Zoom Air. Допълнителната пяна не само добавя повече отскок, но също така помага за подобряване на прехода от петата към предната част на крака.< b>Останете по-свежи, по-дългоПяната ZoomX в цяла дължина предлага ултра-леко и адаптивно бягане. Създадена е за скорост, но също така осигурява омекотяване, за да останете свежи дори в последните километри на маратона. Предлага комфорт там, където имате нужда от него.Продължете да се търкалятеПлочата от въглеродни влакна в цяла дължина осигурява усещане за преобръщане напред, което ви кара да искате да предприемете следващата стъпка. Дава ви подбуждащо усещане и ви помага плавно да преминавате през вашата крачка. Както предната част на стъпалото, така и петата предлагат малко по-широки основи за стабилна платформа, така че можете да се справяте със завоите на трасето с увереност.Част от семейството на Flyknit—материалът Atomknit в горната част има контурна форма, като същевременно е лек и супердишащ.Специално проектираните повдигнати токчета използват нишки Flyknit за сигурен, разширен комфорт и леко фиксиране на петата.Назъбените връзки предлагат сигурно, но меко завързване. Интегриран плетен език с повдигната подплата осигурява сигурно, повторяемо прилягане, което помага за намаляване на натиска на връзката.Подметката е проектирана с помощта на данни от стотици бегачи. Тя има различни ъгли на сцепление, разположени там, където ви е необходимо, осигурявайки сцепление от пета до пръсти. Повече подробности Отразяващи детайли Този продукт не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО) .
599,99 BGN
419,99 BGN
419,99 BGN
Спестявате: 180,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 5 35.5
  • 5.5 36 22.5
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
  • 10.5 42.5
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

„Nike Alphafly 2
Дамски обувки за шосейни състезания
След като направите няколко крачки в Nike Air Zoom Alphafly 2, никога повече няма да погледнете любимия си чифт стари състезателни обувки по същия начин. Тези ракетни кораби са създадени, за да спестят ценно време от личните ви рекорди, без да се отказвате от основата, от която се нуждаете, за да изминете цялото разстояние. Дебела, лека опорна система съчетава 2 свята на комфорт и скорост в свещеното съчетание за бягане. Насладете се на най-голямата възвръщаемост на енергията от всички наши състезателни обувки, докато преследвате личните си постижения.

Отскачайте в ритъма
Елементите Zoom Air и пяната ZoomX по цялата дължина осигуряват най-висока възвръщаемост на енергията на Nike, добавяща повече отскок при всяка стъпка. Тънката гумена външна подметка подобрява сцеплението и позволява повече ZoomX под омекотяването Zoom Air. Допълнителната пяна не само добавя повече отскок, но също така помага за подобряване на прехода от петата към предната част на крака.
< b>Останете по-свежи, по-дълго
Пяната ZoomX в цяла дължина предлага ултра-леко и адаптивно бягане. Създадена е за скорост, но също така осигурява омекотяване, за да останете свежи дори в последните километри на маратона. Предлага комфорт там, където имате нужда от него.
Продължете да се търкаляте
Плочата от въглеродни влакна в цяла дължина осигурява усещане за преобръщане напред, което ви кара да искате да предприемете следващата стъпка. Дава ви подбуждащо усещане и ви помага плавно да преминавате през вашата крачка. Както предната част на стъпалото, така и петата предлагат малко по-широки основи за стабилна платформа, така че можете да се справяте със завоите на трасето с увереност.
Част от семейството на Flyknit—материалът Atomknit в горната част има контурна форма, като същевременно е лек и супердишащ.
Специално проектираните повдигнати токчета използват нишки Flyknit за сигурен, разширен комфорт и леко фиксиране на петата.
Назъбените връзки предлагат сигурно, но меко завързване. Интегриран плетен език с повдигната подплата осигурява сигурно, повторяемо прилягане, което помага за намаляване на натиска на връзката.
Подметката е проектирана с помощта на данни от стотици бегачи. Тя има различни ъгли на сцепление, разположени там, където ви е необходимо, осигурявайки сцепление от пета до пръсти.

Повече подробности

  • Отразяващи детайли
  • Този продукт не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО)

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Групи Обувки
Пол Жени
Активност Бягане
Възраст Възрастни
Размер EU размер размер в cm
5
5.5 36 22.5
6 36.5 23
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
9.5 41 26.5
10 42 27
10.5
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Sačuvano u omiljne
Налични цветове:1
Nike Маратонки Alphafly 2
Маратонки
Nike Маратонки Alphafly 2