Търсене в уебсайта
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Nike Маратонки LeBron Witness 7
Код на продукта: DM1123-005
Nike

Nike Маратонки LeBron Witness 7

Код на продукта: DM1123-005
LeBron Witness 7Баскетболни обувкиКолкото по-дълго продължава легендарната кариера на ЛеБрон, толкова повече играта му се нуждае от дизайн, който не му тежи, но въпреки това може да контролира цялата тази възвишена мощ. Така че ние създадохме нашия най-лек модел на LeBron, но с този вид надеждна опора, която може да ви помогне да останете пред опонента си с играта на линията. Пълната дължина на омекотяването Max Air ви помага да излитате и да се приземявате уверено, докато леката мрежа се съчетава с ограничителни кабели за да ви помогне да останете заключени в продължение на 4 четвърти или повече.Омекотен комфортЕдиница Max Air с пълна дължина в междинна подметка с нисък профил се комбинира с пяна обвивка за опора, когато се движите в странични посоки. Air е специално поставен в предната част на стъпалото, за да помогне за намаляване на теглото и увеличаване на адаптивността. Помага при абсорбиране на удара, като същевременно поддържа плавния преход от петата към пръстите. Освен това осигурява странична стабилност и помага да овладеете и насочите силата си.Подсилени материалиДишащата мрежа осигурява леко, подходящо прилягане в горната част, от лентата, която впряга предната част на стъпалото ви до външните формовани части, които помагат за заключване в петата ви. Подсилените шевове по протежение на страните помагат на обувката да приляга плътно за задържане на целия крак.Агресивно сцеплениеГумената външна подметка е разделена и частично изрязана под свода, за да се огъва, като същевременно помага за намаляване на общото му тегло. Класическа шарка на рибена кост добавя издръжливо сцепление. Повече подробности Подплатена яка Пяна и мрежест език ".
229,99 BGN
160,99 BGN
160,99 BGN
Спестявате: 69,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 6.5 39 24.5
  • 7 40 25
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
  • 14 48.5 32
  • 15 49.5 33
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

LeBron Witness 7
Баскетболни обувки
Колкото по-дълго продължава легендарната кариера на ЛеБрон, толкова повече играта му се нуждае от дизайн, който не му тежи, но въпреки това може да контролира цялата тази възвишена мощ. Така че ние създадохме нашия най-лек модел на LeBron, но с този вид надеждна опора, която може да ви помогне да останете пред опонента си с играта на линията. Пълната дължина на омекотяването Max Air ви помага да излитате и да се приземявате уверено, докато леката мрежа се съчетава с ограничителни кабели за да ви помогне да останете заключени в продължение на 4 четвърти или повече.

Омекотен комфорт
Единица Max Air с пълна дължина в междинна подметка с нисък профил се комбинира с пяна обвивка за опора, когато се движите в странични посоки. Air е специално поставен в предната част на стъпалото, за да помогне за намаляване на теглото и увеличаване на адаптивността. Помага при абсорбиране на удара, като същевременно поддържа плавния преход от петата към пръстите. Освен това осигурява странична стабилност и помага да овладеете и насочите силата си.
Подсилени материали
Дишащата мрежа осигурява леко, подходящо прилягане в горната част, от лентата, която впряга предната част на стъпалото ви до външните формовани части, които помагат за заключване в петата ви. Подсилените шевове по протежение на страните помагат на обувката да приляга плътно за задържане на целия крак.
Агресивно сцепление
Гумената външна подметка е разделена и частично изрязана под свода, за да се огъва, като същевременно помага за намаляване на общото му тегло. Класическа шарка на рибена кост добавя издръжливо сцепление.

Повече подробности

  • Подплатена яка
  • Пяна и мрежест език
"

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Групи Обувки
Активност Баскетбол
Възраст Възрастни
Пол Унисекс
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Маратонки LeBron Witness 7
Маратонки
Nike Маратонки LeBron Witness 7