Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Nike Маратонки Winflo 10
Код на продукта: DV4023-103
Nike

Nike Маратонки Winflo 10

Код на продукта: DV4023-103
Nike Winflo 10Дамски маратонки за шосейно бяганеБалансирано движение, което ви помага да стартирате бягането си, Winflo 10 е страхотно, независимо дали сте създание с навик да записвате седмичния си пробег, новобранец, който се надява да превърне интригата в рутина , или просто да се присъедините към приятел за спонтанно бягане през уикенда. Неутрална поддържаща обувка с еластична Nike Air плюс повече пространство в предната част на стъпалото води до комфортно, подскачащо усещане. Тя е готова за вашето бягане, когато пътят ви зове.Поддръжка: НеутралнаКолкото повече поддържа обувката, толкова повече стабилност може да даде към естествената ви крачка. Комбинацията от настроена опора и умишлено поставена подплата ви помага да се чувствате сигурни при всяка стъпка. Winflo 10 има неутрална поддръжка. Осигурява ви баланс, независимо дали нападате с пета или предна част. Добри са и за дълги и за кратки бягания.Омекотяване: средноКолкото повече омекотяване имате под краката си, толкова по-меко и по-удобно може да бъде изживяването при бягане. Омекотяването помага за смекчаване на удара, когато краката ви докосват земята. Подплънките Nike Air по цялата дължина ви осигуряват меко и удобно усещане за вашия пробег.Адаптивност: СреднаКолкото по-адаптивна е обувката, толкова повече енергия можете да възвърнете с всяка стъпка. Независимо дали искате да бягате малко по-бързо или с малко по-малко усилия, адаптивните обувки ви помагат да ви дадат малко повече отскок в стъпката ви, за да извлечете повече от бягането си. Меката пяна в междинната подметка работи с омекотяването на Nike Air, за да ви даде подскачащо, пружиниращо усещане.Какво е новото за Winflo 10?Обновената кутия за пръсти осигурява по-добро прилягане за всички типове стъпала в сравнение с Winflo 9. Освен това увеличихме комфорта и прилягането на яката, с подплънки там, където е най-важно.Проектираната мрежа — по-здрава и по-гъвкава от обикновената мрежа — подобрява усещането и комфорта на ръцете, като същевременно поддържа леко дишащо усещане.Наслоенията при пръстите добавят слой издръжливост.Езикът е свързан с вътрешната подплата на горната част за сигурно усещане..
219,99 BGN
219,99 BGN
219,99 BGN
Спестявате: 0,01 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Winflo 10
Дамски маратонки за шосейно бягане
Балансирано движение, което ви помага да стартирате бягането си, Winflo 10 е страхотно, независимо дали сте създание с навик да записвате седмичния си пробег, новобранец, който се надява да превърне интригата в рутина , или просто да се присъедините към приятел за спонтанно бягане през уикенда. Неутрална поддържаща обувка с еластична Nike Air плюс повече пространство в предната част на стъпалото води до комфортно, подскачащо усещане. Тя е готова за вашето бягане, когато пътят ви зове.

Поддръжка: Неутрална
Колкото повече поддържа обувката, толкова повече стабилност може да даде към естествената ви крачка. Комбинацията от настроена опора и умишлено поставена подплата ви помага да се чувствате сигурни при всяка стъпка. Winflo 10 има неутрална поддръжка. Осигурява ви баланс, независимо дали нападате с пета или предна част. Добри са и за дълги и за кратки бягания.
Омекотяване: средно
Колкото повече омекотяване имате под краката си, толкова по-меко и по-удобно може да бъде изживяването при бягане. Омекотяването помага за смекчаване на удара, когато краката ви докосват земята. Подплънките Nike Air по цялата дължина ви осигуряват меко и удобно усещане за вашия пробег.
Адаптивност: Средна
Колкото по-адаптивна е обувката, толкова повече енергия можете да възвърнете с всяка стъпка. Независимо дали искате да бягате малко по-бързо или с малко по-малко усилия, адаптивните обувки ви помагат да ви дадат малко повече отскок в стъпката ви, за да извлечете повече от бягането си. Меката пяна в междинната подметка работи с омекотяването на Nike Air, за да ви даде подскачащо, пружиниращо усещане.
Какво е новото за Winflo 10?
Обновената кутия за пръсти осигурява по-добро прилягане за всички типове стъпала в сравнение с Winflo 9. Освен това увеличихме комфорта и прилягането на яката, с подплънки там, където е най-важно.
Проектираната мрежа — по-здрава и по-гъвкава от обикновената мрежа — подобрява усещането и комфорта на ръцете, като същевременно поддържа леко дишащо усещане.
Наслоенията при пръстите добавят слой издръжливост.
Езикът е свързан с вътрешната подплата на горната част за сигурно усещане.

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Обувки
Пол Жени
Активност Бягане
Възраст Възрастни
Размер EU размер размер в cm
6 36.5 23
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
9.5 41 26.5
10 42 27
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Sačuvano u omiljne
Налични цветове:1
Nike Маратонки Winflo 10
Маратонки
Nike Маратонки Winflo 10