Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Nike Маратонки Metcon 9
Код на продукта: DZ2537-100
Nike

Nike Маратонки Metcon 9

Код на продукта: DZ2537-100
Nike Metcon 9Дамски обувки за тренировкаЖертвате за специфична визия. Потете се за определен човек. Преживейте напрежението и борбата за внимателно подбрани фитнес цели, които са в обсега ви поради работата, която усърдно влагате ежедневно. Metcon 9 прави всичко това да си струва с по-голяма плоча HyperLift, добавена обвивка с гумено въже и актуализирана пяна. Заклет от някои от най-великите атлети в света, предназначен за повдигачи на тежести, бегачи, треньори, първенци, той все още е златният стандарт, който доставя ден след ден.По-твърд и по-силенНаправихме HyperLift плочата в петата дори по-голяма за по-добра стабилност, когато ставате след тежки тренировки като разделен клек, мъртво повдигане и други упражнения за долната част на тялото.Заключете на мястоСистемата за заключване на връзките се прикрепя към езика на обувката, така че не е нужно да се притеснявате, че ще я закопчаете за който и да е плат. Помага да държите връзките си на място, така че след като се завържете, можете да се съсредоточите единствено върху тренировката си.Отидете на върхаГуменото покритие е удължено от средната страна, което добавя издръжливост и опора, по този начин можете да мащабирате всякакъв вид катерене по въже със същата повтаряща се скорост, без да се притеснявате от износване.Издръжлив и хладенЛека, дишаща мрежа помага да запазите крака си хладен, но същевременно поддържа вид на трайна издръжливост, която може да издържи на ожулвания, нарязвания и бързи влачещи движения.Усещайте пянатаПяната с двойна плътност осигурява чувствително омекотяване за дълготраен комфорт при непрекъснато кардио и движения.Изцяло гумената външна подметка осигурява издръжливо сцепление за динамични движения.Дишащ текстил има хаптичен принт, който създава 3-D ефект, който добавя издръжливост и текстура и помага да поддържате обувките си чисти по-лесно..

Развълнувани да ви предложим ексклузивна отстъпка от -20% на избрани модели Nike  с ПРОМОКОД  NIKE20 само до 28.04! 

* отсъпката се начислява след поставяне на продуктите в кошницата

*Промокода не може да се комбинира с други кодове и карта Sport&Bonus

269,99 BGN
269,99 BGN
269,99 BGN
Спестявате: 0,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 5 35.5
  • 5.5 36 22.5
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Metcon 9
Дамски обувки за тренировка
Жертвате за специфична визия. Потете се за определен човек. Преживейте напрежението и борбата за внимателно подбрани фитнес цели, които са в обсега ви поради работата, която усърдно влагате ежедневно. Metcon 9 прави всичко това да си струва с по-голяма плоча HyperLift, добавена обвивка с гумено въже и актуализирана пяна. Заклет от някои от най-великите атлети в света, предназначен за повдигачи на тежести, бегачи, треньори, първенци, той все още е златният стандарт, който доставя ден след ден.

По-твърд и по-силен
Направихме HyperLift плочата в петата дори по-голяма за по-добра стабилност, когато ставате след тежки тренировки като разделен клек, мъртво повдигане и други упражнения за долната част на тялото.
Заключете на място
Системата за заключване на връзките се прикрепя към езика на обувката, така че не е нужно да се притеснявате, че ще я закопчаете за който и да е плат. Помага да държите връзките си на място, така че след като се завържете, можете да се съсредоточите единствено върху тренировката си.
Отидете на върха
Гуменото покритие е удължено от средната страна, което добавя издръжливост и опора, по този начин можете да мащабирате всякакъв вид катерене по въже със същата повтаряща се скорост, без да се притеснявате от износване.
Издръжлив и хладен
Лека, дишаща мрежа помага да запазите крака си хладен, но същевременно поддържа вид на трайна издръжливост, която може да издържи на ожулвания, нарязвания и бързи влачещи движения.
Усещайте пяната
Пяната с двойна плътност осигурява чувствително омекотяване за дълготраен комфорт при непрекъснато кардио и движения.
Изцяло гумената външна подметка осигурява издръжливо сцепление за динамични движения.
Дишащ текстил има хаптичен принт, който създава 3-D ефект, който добавя издръжливост и текстура и помага да поддържате обувките си чисти по-лесно.

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Групи Обувки
Пол Жени
Активност Тренировки
Възраст Възрастни
Размер EU размер размер в cm
5
5.5 36 22.5
6 36.5 23
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
9.5 41 26.5
10 42 27
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Маратонки Metcon 9
Маратонки
Nike Маратонки Metcon 9