Търсене в уебсайта
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Nike Спортно бюстие Swoosh
Код на продукта: FB4124-618
Nike

Nike Спортно бюстие Swoosh

Код на продукта: FB4124-618
Nike SwooshДамски подплатен спортен сутиен със средна поддръжкаВие ни вдъхновихте да изобретим отново класическия спортен сутиен Swoosh, за да можем да отговорим на вашите нужди. Надграждайки любимия силует на състезател и средно ниво на поддръжка, ние зашихме ултрамеки подплънки и изработихме по-леки, по-дишащи слоеве от плат, които пасват и се разтягат с вас като втора кожа. Няма нужда да проверявате очите си, тази двойна Swoosh графика имитира движение, така че да се чувствате вдъхновени да продължите – където и да е това.Форма, която не се променяКажете сбогом на отстраняването на подвижни подложки след пране и добре дошли на поддържащите пришити подложки, които държат всичко на място, така че да можете да се изявите – независимо дали хвърляте тежести или бягате на пистата.Направено само за васС ултра-еластична материя, която се адаптира към вашите нужди в момента и се движи с вас като втора кожа, вашият сутиен ще бъде последното нещо, за което мислите, докато се съсредоточавате върху загрявката, повторенията и охлаждането. Освен това, той възстановява и поддържа формата си между носенията, така че да получавате перфектното прилягане всеки път.Останете сухиТехнологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпарение, което ви помага да останете сухи и комфортни. Ремъците Racerback помагат на въздуха да протича през зона с висока топлина. Мрежестата подплата поддържа нещата прохладни.Гладкият еластичен колан остава на място, без да се прищипва или превързва.По-дългите деколтета, гърбовете и дупките за ръката улесняват удобното обличане и събличане на сутиена.Два слоя дишаща, лека материя осигуряват средна поддръжка. Повече подробности Тяло: 72% полиестер, 28% еластан; Мрежа: 81% полиестер, 19% еластан; Подплата на гърба: 72% полиестер, 28% еластан; Плат на гърба на подложката: 100% полиестер; Подложка: 100% полиуретан Машинно пране Внос 72% ПОЛИЕСТЕР28% ЕЛАСТАН.
89,99 BGN
62,99 BGN
62,99 BGN
Спестявате: 27,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Swoosh
Дамски подплатен спортен сутиен със средна поддръжка
Вие ни вдъхновихте да изобретим отново класическия спортен сутиен Swoosh, за да можем да отговорим на вашите нужди. Надграждайки любимия силует на състезател и средно ниво на поддръжка, ние зашихме ултрамеки подплънки и изработихме по-леки, по-дишащи слоеве от плат, които пасват и се разтягат с вас като втора кожа. Няма нужда да проверявате очите си, тази двойна Swoosh графика имитира движение, така че да се чувствате вдъхновени да продължите – където и да е това.

Форма, която не се променя
Кажете сбогом на отстраняването на подвижни подложки след пране и добре дошли на поддържащите пришити подложки, които държат всичко на място, така че да можете да се изявите – независимо дали хвърляте тежести или бягате на пистата.
Направено само за вас
С ултра-еластична материя, която се адаптира към вашите нужди в момента и се движи с вас като втора кожа, вашият сутиен ще бъде последното нещо, за което мислите, докато се съсредоточавате върху загрявката, повторенията и охлаждането. Освен това, той възстановява и поддържа формата си между носенията, така че да получавате перфектното прилягане всеки път.
Останете сухи
Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпарение, което ви помага да останете сухи и комфортни. Ремъците Racerback помагат на въздуха да протича през зона с висока топлина. Мрежестата подплата поддържа нещата прохладни.
Гладкият еластичен колан остава на място, без да се прищипва или превързва.
По-дългите деколтета, гърбовете и дупките за ръката улесняват удобното обличане и събличане на сутиена.
Два слоя дишаща, лека материя осигуряват средна поддръжка.

Повече подробности

  • Тяло: 72% полиестер, 28% еластан; Мрежа: 81% полиестер, 19% еластан; Подплата на гърба: 72% полиестер, 28% еластан; Плат на гърба на подложката: 100% полиестер; Подложка: 100% полиуретан
  • Машинно пране
  • Внос
72% ПОЛИЕСТЕР
28% ЕЛАСТАН

Характеристики Стойност
Категория Спортно бюстие
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Облекло
Пол Жени
Активност Тренировки
Възраст Възрастни
Към момента няма коментари
Nike Спортно бюстие Swoosh
Спортно бюстие
Nike Спортно бюстие Swoosh