Търсене в уебсайта
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Nike Тениска Giannis
Код на продукта: FJ2316-416
Nike

Nike Тениска Giannis

Код на продукта: FJ2316-416
Nike Dri-FIT GiannisМъжка баскетболна тенискаЗа да разберем величието на Янис Адетокунбо, всичко е свързано с това да оценим откъде идва. От неговите нигерийски корени до израстването му в Гърция, ние показваме тази любов на Тениската Giannis Dri-FIT. Проектирана с характерни детайли на Freak и попиваща потта материя, това е нещо повече от всяка тениска – празнуваме неговото пътуване до това да стане All-Star, MVP и шампион.Подпис GiannisГербът отдава почит на герба на нигерийския национален отбор с ""Thirty Four"" и ""Antetokounmpo"", написани с гръцката азбука. Дизайнът, вдъхновен от футбола, също е почит към първият му любим спорт.Чествайте the FreakГрафиката ""Stay Freaky"" почита псевдонима на Янис, ""The Freak."" Шрифтът е вдъхновен от листа и стъбла , които представят израстването му от футбола до баскетбола и от Нигерия през Гърция до САЩ. Неговият несъответстващ стил също е като играта на Янис, която не прилича на никой друг играч.Сила за попиване на поттаТехнологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.Охлаждащ комфортГладката трикотажна материя е лека и дишаща. Повече подробности 59% памук/41% полиестер Машинно пране Внос 57% ПАМУК43% ПОЛИЕСТЕР.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
79,99 BGN
55,99 BGN
55,99 BGN
Спестявате: 24,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Dri-FIT Giannis
Мъжка баскетболна тениска
За да разберем величието на Янис Адетокунбо, всичко е свързано с това да оценим откъде идва. От неговите нигерийски корени до израстването му в Гърция, ние показваме тази любов на Тениската Giannis Dri-FIT. Проектирана с характерни детайли на Freak и попиваща потта материя, това е нещо повече от всяка тениска – празнуваме неговото пътуване до това да стане All-Star, MVP и шампион.

Подпис Giannis
Гербът отдава почит на герба на нигерийския национален отбор с ""Thirty Four"" и ""Antetokounmpo"", написани с гръцката азбука. Дизайнът, вдъхновен от футбола, също е почит към първият му любим спорт.
Чествайте the Freak
Графиката ""Stay Freaky"" почита псевдонима на Янис, ""The Freak."" Шрифтът е вдъхновен от листа и стъбла , които представят израстването му от футбола до баскетбола и от Нигерия през Гърция до САЩ. Неговият несъответстващ стил също е като играта на Янис, която не прилича на никой друг играч.
Сила за попиване на потта
Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.
Охлаждащ комфорт
Гладката трикотажна материя е лека и дишаща.

Повече подробности

  • 59% памук/41% полиестер
  • Машинно пране
  • Внос
57% ПАМУК
43% ПОЛИЕСТЕР

Характеристики Стойност
Категория Тениска
Марка Nike
Пол Мъже
Групи Облекло
Активност Баскетбол
Възраст Възрастни

Последни ревюта на продукта

Показаните оценки са получени изключително от потребители, закупили продукта.
Милен
Милен
04.03.2024. 16:20
Nike Тениска Giannis
Тениска
Nike Тениска Giannis