Търсене в уебсайта
NEVER TOO FAR DOWN: ИСТОРИЯТА ЗА ЕДНО ЗАВРЪЩАНЕ, КОЯТО ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ
Актуално
27.05.2020.
Актуално

NEVER TOO FAR DOWN: ИСТОРИЯТА ЗА ЕДНО ЗАВРЪЩАНЕ, КОЯТО ОБИКОЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ

27.05.2020.

Светът обича хубавите истории – историите за завръщане. Всяка една от тях е придружена с надежда – чувството, без което не можем да си представим спортния дух – този, който ни кара да не се отказваме, независимо колко е трудно.Точно затова, историите на LeBron James, Serena Williams и Tiger Woods са особено вдъхновяващи - защото можем да открием в тях себе си – нашата решителност, ентусиазъм и надежда. Сега, повече от всякога, се нуждаем от тези истории, за да ни помогнат в трудните моменти.

Докато състезателните спортове бавно се връщат към нормалното, Nike са решили допълнително да разпалят спортния дух на феновете. Вълнението, което изпитваме от момента, в който почувстваме топката, ракетата или стика и колективната еуфория, която преживяваме след последния съдийски сигнал, започват сега.

“Never Too Far Down” е просто една от тези истории. Създадена е в чест на завръщането на Tiger Woods към голф игрището, като част от кампанията на Nike You Can’t Stop Us. Разказвачът ѝ – LeBron James, говори за превратностите в спорта, за завръщането към играта след дълго отсъствие и за вълнението, което го съпровожда, за отдадеността към това, което обичаш и мотивацията, която те кара да продължиш нататък – дори, когато си мислиш, че не можеш. Вижте тази вдъхновяваща история.

Тези атлети са велики, защото се завръщат, когато други мислят, че това е невъзможно. Когато мислят, че ще се предадат, защото нямат надежда… Точно така се превръщат в легенди.

Нека това видео да бъде урок за всички ни, че независимо колко тежка е била загубата, завръщането трябва да бъде много по-грандиозно.

Photo credits: news.nike.com

 

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии