Търсене в уебсайта
ФАВОРИТИТЕ ЗА МЕСЕЦ ЮНИ: URBAN ДРЕХИ ЗА ДЕЦА
Актуално
15.06.2020.
Актуално

ФАВОРИТИТЕ ЗА МЕСЕЦ ЮНИ: URBAN ДРЕХИ ЗА ДЕЦА

15.06.2020.

Юни е специфичен месец поради много причини – времето е непостоянно, но обикновено топло, дните са дълги, нощите са приятни и ние използваме всяка възможност, за да излезем навън. Същото важи и за младата генерация, която, благодарение на малко по-дългата лятна ваканция тази година, получи възможност да изпробва нови дейности на открито. Сигурни сме, че обувките с цветовете на лятото и детските дрехи, към които ще ви насочим вниманието днес, ще бъдат постоянни спътници на младите през новите преживявания това лято.

За баскетбол – екип Nike за момчета

Документалните серии The Last Dance накараха децата да се върнат на баскетболните игрища веднага след като мерките, отнасящи се до извънредната ситуация в страната, бяха вдигнати. Ето защо, нашето предложение за момчета са екипите на Nike – комбинация от тениска и долнище със знака на марката Jordan, докато при избора на маратонки се спряхме на Nike Air Max Invigor. Добрите новини са, че тези дрехи и обувки могат да бъдат носени дори извън игрището за баскетбол, просто защото са изключително готини.    

Градски комплект Nike за момичета

Ако дъщерите ви харесват танците, този тоалет от Nike е правилният избор за тях. Освен ефектните тениска и клин, пълната визия се завършва от маратонките Nike Air Max Excee.

Този комплект е не само чудесен избор за залата за танци, но и за ежедневието.

Комбинация от adidas за момчета за скейтбордисти

Скейтбордингът е една от най-популярните дейности сред момчетата. От момента, в който научат триковете, те се превръщат в истински виртуози, чиито умения могат само да се подобряват. Ето защо, този юни избираме комбинация от adidas за момчетата. Маратонките adidas Crazy Chaos доставят сигурността, от която се нуждаят върху скейтборда, докато комплектът от тениска и къси гащи придава страхотна свобода на движенията и им позволява да се насладят на всяка секунда върху дъската.  

За максимална свобода на всяко движение – оферта от Champion за деца

Офертите на Champion винаги са били в светлината на прожекторите, заради качеството и комфорта, които осигуряват за най-малките фенове на спорта. Децата ги харесват, поради отличителните цветове и интересни щампи – който и дизайн от Champion да изберете, ще бъде правилният избор. Тези комбинации са фаворитите за този месец.

Нова колекция за деца

Избор от нови модели за деца от Nike, adidas, Champion, Reebok и други известни марки са налични в нашите магазини и онлайн. Разгледайте всичко, което предлагаме и подарете на децата си обувки и дрехи, които със сигурност ще харесат.  

Екипът на Спорт Вижън

Подобни статии

11.
Mar.
Актуално
Обичаш да сменяш стила си и гардеробът ти е пълен с най-различни дрехи, които съчетаваш? Ако и ти си от този тип, то със сигурност ще оцениш страхотните попа...
05.
Jan.
Актуално
Спортните решения са едни от най-честите в списъка с цели, които планираме да постигнем през Новата година.
18.
Jul.
Актуално
Ако упражненията са неизменна част от вашето ежедневие, вярваме, че и това лято няма да пропуснете.
21.
Jun.
Актуално
Представяме Ви първата итерация на модела GEL-NIMBUS, маратонки Asics Gel-Nimbus 24 с иновативна технология на междинната подметка, която ще промени въз...
12.
Apr.
Актуално
Пролетта пристигна с наситените си цветове, въздухът ухае на ново начало, ръкавите се скъсиха, слънчевите очила изплуваха от чантите и всяка стъпка стана по-...
05.
Mar.
Актуално
Как силни жени се справят с ежедневните предизвикателства и какво ги движи, четете в историите по-долу.
23.
Feb.
Актуално
Време е да излезете на терена, да се възползвате от шансовете и да обърнете играта с футболните обувки adidas Predator Edge.