Търсене в уебсайта
adidas Чанта YOGA TOTE
Код на продукта: IP6417
adidas

adidas Чанта YOGA TOTE

Код на продукта: IP6417
Код на производителя: DRE85
Съберете всичките си необходими неща на едно място с тази дамска чанта за тренировки на Adidas. Изработена, за да ви държи организирани по време на път, тя разполага с просторно основно отделение и множество джобове с цип. Перфектна за съхранение на постелката за йога, бутилка вода, кърпа и други предмети, необходими за продуктивна тренировка, тя разполага и с регулируеми презрамки за удобно и лесно носене..

 

 

Добавете цвят към гардероба си с нашата разнообразна Нова Колекция. От класически модели до най-нестандартните, имаме по нещо за всеки стил.

Всеки чифт маратонки съчетава модерен дизайн с несравним комфорт. Открийте елегантност и функционалност, всичко в една стъпка!

 

 

89,99 BGN
71,99 BGN
71,99 BGN
Спестявате: 18,00 BGN
Най-ниска цена в последните 30 дни:
89,99 BGN (-20%)
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • NS Унив.
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Съберете всичките си необходими неща на едно място с тази дамска чанта за тренировки на Adidas. Изработена, за да ви държи организирани по време на път, тя разполага с просторно основно отделение и множество джобове с цип. Перфектна за съхранение на постелката за йога, бутилка вода, кърпа и други предмети, необходими за продуктивна тренировка, тя разполага и с регулируеми презрамки за удобно и лесно носене.

Характеристики Стойност
Категория Чанта
Марка adidas
Материал/технология Eco
Пол Жени
Активност Тренировки
Колекция Performance
Възраст Възрастни
Групи Екипировка
Към момента няма коментари
adidas Чанта YOGA TOTE
Чанта
adidas Чанта YOGA TOTE