Търсене в уебсайта
adidas Чорапи Running x Supernova
Код на продукта: IM1225
adidas

adidas Чорапи Running x Supernova

Код на продукта: IM1225
Код на производителя: DME94
Няма значение защо тичате, важното е, че тичате. А когато тепърва започвате, отличната екипировка ви помага да навлезете в новия спорт с комфорт и увереност. Започнете с тези чорапи Supernova от Adidas. Те са супер прилепнали и през цялото време, с вътрешно сцепление, което помага на краката ви да не се плъзгат в обувките. Целенасоченото омекотяване и технологията HEAT.RDY ви помагат да се чувствате комфортно от първата крачка до последния момент. Тази дреха е изработена с прежда, която съдържа 50% Parley Ocean Plastic - преработени пластмасови отпадъци, събрани на отдалечени острови, плажове, крайбрежни общности и брегове, като предотвратяват замърсяването на нашия океан. Тази дреха съдържа общо поне 70% рециклирано съдържание..

 

 

39,99 BGN
23,99 BGN
23,99 BGN
Спестявате: 16,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • XS 34-36
  • S 37-39
  • M 40-42
  • L 43-45
  • XL 46-48
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Няма значение защо тичате, важното е, че тичате. А когато тепърва започвате, отличната екипировка ви помага да навлезете в новия спорт с комфорт и увереност. Започнете с тези чорапи Supernova от Adidas. Те са супер прилепнали и през цялото време, с вътрешно сцепление, което помага на краката ви да не се плъзгат в обувките. Целенасоченото омекотяване и технологията HEAT.RDY ви помагат да се чувствате комфортно от първата крачка до последния момент.

Тази дреха е изработена с прежда, която съдържа 50% Parley Ocean Plastic - преработени пластмасови отпадъци, събрани на отдалечени острови, плажове, крайбрежни общности и брегове, като предотвратяват замърсяването на нашия океан. Тази дреха съдържа общо поне 70% рециклирано съдържание.

Характеристики Стойност
Категория Чорапи
Марка adidas
Активност Тренировки
Колекция Performance
Възраст Възрастни
Групи Екипировка
Пол Унисекс
Към момента няма коментари

Подобни продукти

adidas Чорапи Running x Supernova
Чорапи
adidas Чорапи Running x Supernova