Търсене в уебсайта
Nike Къси панталони Dri-FIT
Nike Къси панталони Dri-FIT
Nike Къси панталони Dri-FIT
Nike Къси панталони Dri-FIT
Nike Къси панталони Dri-FIT
Nike Къси панталони Dri-FIT
Код на продукта: FB4194-435
Nike

Nike Къси панталони Dri-FIT

Код на продукта: FB4194-435
Nike Trail Second SunriseМъжки шорти Dri-FIT 7" за бягане с подплатаПроектирани за бягане по пътека, нашите абсорбиращи потта шорти Trail Shorts ви позволяват да се настроите на дълги разстояния. Проектирахме ги, използвайки прозрения от бегачи като вас, с дишащо усещане и форма, която ви помага да извлечете максимума от крачката си. Знаем, че искате да носите най-важните си неща на открито със себе си, така че има много джобове — както в 7 джоба — за да държите цялата си екипировка наблизо и сигурно.Поддръжка за запазване на сухоТехнологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.Хладен комфортДишащата тъкан е гладка и хладна. Страничните отвори са проектирани мисъл за атлетите на пътеката, като ви дава място за движение, докато навигирате на открито. Късата подплата добавя дишаща опора, без да възпрепятства движението.Безопасно съхранениеС общо 7 джоба има много място за съхранение. 2-те джоба за поставяне могат да поберат ключ или карта, 2-те по-големи странични джоба и 2-те джоба с цип могат да поберат екипировка преди и след бягане, а задният джоб е достатъчно голям, за да побере телефон.Проектиран за бягане на пътекаДължина: 7"Подплата: късаМатерия: Лека тъканСъхранение: 2 джоба за поставяне, 2 големи странични джоба, 2 джоба с цип и голям заден джобКолан: Компресия Повече подробности Отразяващ Swoosh Еластичен подгъв Затворен ластичен колан Многоцветен шнур. Тяло: 80% полиестер/20% спандекс. Мрежа: 100% полиестер. Подплата: 89% полиестер/11% спандекс. Машинно пране Внос Не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО) 80% ПОЛИЕСТЕР20% ЕЛАСТАН.
129,99 BGN
90,99 BGN
90,99 BGN
Спестявате: 39,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Размер EU
Размер
Размер CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Изберете количество: 1 Чст
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Trail Second Sunrise
Мъжки шорти Dri-FIT 7" за бягане с подплата
Проектирани за бягане по пътека, нашите абсорбиращи потта шорти Trail Shorts ви позволяват да се настроите на дълги разстояния. Проектирахме ги, използвайки прозрения от бегачи като вас, с дишащо усещане и форма, която ви помага да извлечете максимума от крачката си. Знаем, че искате да носите най-важните си неща на открито със себе си, така че има много джобове — както в 7 джоба — за да държите цялата си екипировка наблизо и сигурно.

Поддръжка за запазване на сухо
Технологията Nike Dri-FIT отвежда потта далеч от кожата ви за по-бързо изпаряване, като ви помага да останете сухи и комфортни.
Хладен комфорт
Дишащата тъкан е гладка и хладна. Страничните отвори са проектирани мисъл за атлетите на пътеката, като ви дава място за движение, докато навигирате на открито. Късата подплата добавя дишаща опора, без да възпрепятства движението.
Безопасно съхранение
С общо 7 джоба има много място за съхранение. 2-те джоба за поставяне могат да поберат ключ или карта, 2-те по-големи странични джоба и 2-те джоба с цип могат да поберат екипировка преди и след бягане, а задният джоб е достатъчно голям, за да побере телефон.
Проектиран за бягане на пътека
Дължина: 7"
Подплата: къса
Материя: Лека тъкан
Съхранение: 2 джоба за поставяне, 2 големи странични джоба, 2 джоба с цип и голям заден джоб
Колан: Компресия

Повече подробности

  • Отразяващ Swoosh
  • Еластичен подгъв
  • Затворен ластичен колан
  • Многоцветен шнур.
  • Тяло: 80% полиестер/20% спандекс. Мрежа: 100% полиестер. Подплата: 89% полиестер/11% спандекс.
  • Машинно пране
  • Внос
  • Не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО)
80% ПОЛИЕСТЕР
20% ЕЛАСТАН

Характеристики Стойност
Категория Къси панталони
Марка Nike
Възраст Възрастни
Пол Мъже
Групи Облекло
Активност Бягане
Към момента няма коментари

Подобни продукти

Nike Къси панталони Dri-FIT
Къси панталони
Nike Къси панталони Dri-FIT