Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Код на продукта: DJ6158-001
Nike

Nike Маратонки Pegasus Trail 4

Код на продукта: DJ6158-001
Nike Pegasus Trail 4Мъжки туристически маратонкиЕНЕРГИЗИРАНИ ОТ ПЪТЯ КЪМ ПЪТЕКАТА.Бягането е вашият ежедневен ритуал, превеждайки ви от пътя към пътеката, докато търсите нови приключения и цели. Позволете на Nike Pegasus Trail 4 да ви отведе до там и обратно със своето поддържащо и еластично усещане. Сцеплението под краката ви позволява да преминавате през скалист терен, като същевременно осигурява гладко каране по пътя. Подпората в средата на стъпалото се контролира от връзките , което ви позволява да намерите правилната форма и усещане. Вашият надежден работен кон с крила е готов за офроуд пътешествие. Време е да летите.Леки, но издръжливиДанните от бегачите бяха използвани за създаване и поставяне на инженерна мрежа в горната част за здраво, леко и дишащо усещане. Поставихме допълнителни кожи върху пръстите на краката за издръжливост.Поддържащи стъпкиТехнологията Flywire е интегрирана с лента в средата на стъпалото за пълна опора, която помага да държите крака си на място.Енергизирано движениеТехнологията Nike React е лека, издръжлива пяна, която осигурява гладко, адаптивно тичане.Сцепление, докато разкъсватеГумената външна подметка има генеративен модел на сцепление, създаден с помощта на данни от бегачи като вас. Осигурява сцепление на краката ви в ключови зони, като ви помага да останете изправени и стабилни по каменисти пътеки, като същевременно поддържа гладко тичане по пътя.Създаден да издържа на абразияГума от външната подметка се увива върху предната част на крака, за да устои на абразия и да осигури повече издръжливост. Повече подробности Вдъхновяващото послание до петата ще варира между „„Просто го направете““ и „„Просто го изпълнете““ в зависимост от обувката Не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО) ".
Prosečna ocena:
5
2 glasa
2 ocene
2
(Oceni)
269,99 BGN
269,99 BGN
269,99 BGN
Спестявате: 0,00 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 6 38.5 24
  • 6.5 39 24.5
  • 7 40 25
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
  • 14 48.5 32
  • 15 49.5 33
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

Nike Pegasus Trail 4
Мъжки туристически маратонки
ЕНЕРГИЗИРАНИ ОТ ПЪТЯ КЪМ ПЪТЕКАТА.
Бягането е вашият ежедневен ритуал, превеждайки ви от пътя към пътеката, докато търсите нови приключения и цели. Позволете на Nike Pegasus Trail 4 да ви отведе до там и обратно със своето поддържащо и еластично усещане. Сцеплението под краката ви позволява да преминавате през скалист терен, като същевременно осигурява гладко каране по пътя. Подпората в средата на стъпалото се контролира от връзките , което ви позволява да намерите правилната форма и усещане. Вашият надежден работен кон с крила е готов за офроуд пътешествие. Време е да летите.

Леки, но издръжливи
Данните от бегачите бяха използвани за създаване и поставяне на инженерна мрежа в горната част за здраво, леко и дишащо усещане. Поставихме допълнителни кожи върху пръстите на краката за издръжливост.
Поддържащи стъпки
Технологията Flywire е интегрирана с лента в средата на стъпалото за пълна опора, която помага да държите крака си на място.
Енергизирано движение
Технологията Nike React е лека, издръжлива пяна, която осигурява гладко, адаптивно тичане.
Сцепление, докато разкъсвате
Гумената външна подметка има генеративен модел на сцепление, създаден с помощта на данни от бегачи като вас. Осигурява сцепление на краката ви в ключови зони, като ви помага да останете изправени и стабилни по каменисти пътеки, като същевременно поддържа гладко тичане по пътя.
Създаден да издържа на абразия
Гума от външната подметка се увива върху предната част на крака, за да устои на абразия и да осигури повече издръжливост.

Повече подробности

  • Вдъхновяващото послание до петата ще варира между „„Просто го направете““ и „„Просто го изпълнете““ в зависимост от обувката
  • Не е предназначен за използване като лично предпазно оборудване (ЛПО)
"

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Групи Обувки
Пол Мъже
Активност Бягане
Възраст Възрастни

Последни ревюта на продукта

Показаните оценки са получени изключително от потребители, закупили продукта.
Милена
Милена
05.10.2023. 18:10
Страхотен модел!
Руси Стоев
Руси Стоев
02.07.2023. 16:32
Nike Маратонки Pegasus Trail 4
Маратонки
Nike Маратонки Pegasus Trail 4