Търсене в уебсайта
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Код на продукта: DV2020-001
Nike

Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2

Код на продукта: DV2020-001
NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2Мъжки обувки за тенис на клейЗа ралито, което няма да отстъпи, и маратонския мач, който трябва да завърши във ваша полза, изберете Vapor Pro 2. Ние върнахме всички елементи, на които се наслаждавахте в оригиналния Pro: Ниският до земята дизайн, еластичният Zoom Air, който ви помага да преминете от базова линия към базова линия, и онзи познат Vapor комфорт, който ви помага да останете свежи на непримирими повърхности. Съчетахме тези подобрения с нашата иновативна Технология Claybreaker, която ви помага да сте бързи на корта.Готови за червения кортТехнологията Nike Claybreaker ви помага да осигурите подобрено сцепление и по-малко натрупване на червени кортове. Добавено сцепление в предната и средната част на стъпалото работи с широк модел на сцепление, за да ви помогне да се плъзгате с контрол. Използвахме карти на сцеплението, карти на натиска и анализирахме зони на натрупване на клей за дизайна.След това го тествахме на червени кортове в Европа в множество метеорологични условия (студено, топло, мокро и сухо).Low-Cut за високи скоростиТози дизайн е по-нисък до корта, което ви дава невероятно леко усещане за корта за изблици на бързи движения и експлозивни маневри.Пружина в действиеУстройството Zoom Air за предната част на стъпалото предлага пружина във вашата първа стъпка, като ви помага да стигнете до този лазер по основната линия или да се приближите внезапно до мрежата. Междинната подметка предлага опора, без да добавя ненужно тегло. Плюс това, еластичен вътрешен ръкав прегръща крака ви за прилягане като чорап.Леко дишанеИздръжливата, подсилена мрежа помага да запазите краката си хладни и добавя допълнителна опора.Външната подметка тип "рибена кост" използва базиран на данни дизайн, за да създаде оптимално сцепление, без да влияе върху способността ви да се плъзгате.Премахнахме гумата в зоните с ниско износване, за да поддържаме теглото минимално. Още подробности Проектиран за носене на кортове с клей и падел Рамка на крака с пълна дължина от външната страна на обувката ".

Като част от проекта EcoVision ние избираме за вас екологични модели на известни марки, изработени от рециклирани, веган, биоразградими и други материали, които допринасят за защитата и опазването на околната среда.

Добавете цвят към гардероба си с нашата разнообразна Нова Колекция. От класически модели до най-нестандартните, имаме по нещо за всеки стил.

Всеки чифт маратонки съчетава модерен дизайн с несравним комфорт. Открийте елегантност и функционалност, всичко в една стъпка!

 

 

249,99 BGN
249,99 BGN
249,99 BGN
Спестявате: 0,01 BGN
Информирайте ме за отстъпки
Таблица с размери
Размер EU
Размер
Размер CM
  • 6 38.5 24
  • 6.5 39 24.5
  • 7 40 25
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Изберете количество: 1 Par
2
1
трябва да изберете размер
Добавете към списъка с желани
Добавете към списъка с желани

NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2
Мъжки обувки за тенис на клей
За ралито, което няма да отстъпи, и маратонския мач, който трябва да завърши във ваша полза, изберете Vapor Pro 2. Ние върнахме всички елементи, на които се наслаждавахте в оригиналния Pro: Ниският до земята дизайн, еластичният Zoom Air, който ви помага да преминете от базова линия към базова линия, и онзи познат Vapor комфорт, който ви помага да останете свежи на непримирими повърхности. Съчетахме тези подобрения с нашата иновативна Технология Claybreaker, която ви помага да сте бързи на корта.

Готови за червения корт
Технологията Nike Claybreaker ви помага да осигурите подобрено сцепление и по-малко натрупване на червени кортове. Добавено сцепление в предната и средната част на стъпалото работи с широк модел на сцепление, за да ви помогне да се плъзгате с контрол. Използвахме карти на сцеплението, карти на натиска и анализирахме зони на натрупване на клей за дизайна.След това го тествахме на червени кортове в Европа в множество метеорологични условия (студено, топло, мокро и сухо).
Low-Cut за високи скорости
Този дизайн е по-нисък до корта, което ви дава невероятно леко усещане за корта за изблици на бързи движения и експлозивни маневри.
Пружина в действие
Устройството Zoom Air за предната част на стъпалото предлага пружина във вашата първа стъпка, като ви помага да стигнете до този лазер по основната линия или да се приближите внезапно до мрежата. Междинната подметка предлага опора, без да добавя ненужно тегло. Плюс това, еластичен вътрешен ръкав прегръща крака ви за прилягане като чорап.
Леко дишане
Издръжливата, подсилена мрежа помага да запазите краката си хладни и добавя допълнителна опора.
Външната подметка тип "рибена кост" използва базиран на данни дизайн, за да създаде оптимално сцепление, без да влияе върху способността ви да се плъзгате.
Премахнахме гумата в зоните с ниско износване, за да поддържаме теглото минимално.

Още подробности

  • Проектиран за носене на кортове с клей и падел
  • Рамка на крака с пълна дължина от външната страна на обувката
"

Характеристики Стойност
Категория Маратонки
Марка Nike
Материал/технология Eco
Групи Обувки
Пол Мъже
Възраст Възрастни
Активност Тенис
Към момента няма коментари
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2
Маратонки
Nike Маратонки Court Air Zoom Vapor Pro 2