Търсене в уебсайта
УПРАЖНЕНИЯ У ДОМА: 30-минутна тренировка, която ще изгори всички калории.
Тренировки
05.01.2021.
Тренировки

УПРАЖНЕНИЯ У ДОМА: 30-минутна тренировка, която ще изгори всички калории.

05.01.2021.

Който каже, че не е преял по време на празниците, лъже. Разбира се, има изключения, но само няколко! За да не се чувствате виновни и да се върнете във формата в която сте били преди празниците, препоръчваме ви да започнете да изгаряте погълнатите калории днес. Няма да ви е лесно, но сме сигурни, че ще се почувствате много по-добре в момента, в който облечете тренировъчното си облекло и направите първия набор от тренировки.

В този дух днес сме подготвили за вас истинско фитнес удоволствие - 30-минутна HIIT тренировка, която можете да правите у дома, по време на която ще изгаряте сладкиши, руска салата и всички други лакомства, на които сте се наслаждавали през предходните дни.

Тренировката включва три упражнения с различна продължителност. Първият елемент е да загреете добре за тренировка, вторият включва упражнения за цяло тяло HIIT, докато в третия фокусът е върху горната част на тялото, но това не означава, че другите ви мускули ще бъдат пренебрегнати.

Няма да ви държим в напрежение повече - това е 30-минутна HIIT тренировка за цялото тяло. Не се заблуждавайте от факта, че упражненията са показани от световноизвестния фитнес инфлуенсър Памела Рейф - предназначени са както за мъже, така и за жени.

Първи сет- ЗАБАВНО ПЪЛНО ЗАГРЯВАНЕ НА ТЯЛОТО

 

Следвайки ритъма на песента Funny, първият сет включва упражнения за загряване на цялото тяло, които ще ви накарат да се изпотите и да се раздвижите добре. Кляканията, скоковете от планк, заедно с разтягането правят тази 4-минутна разгряваща част по-сложна, отколкото изглежда в началото.

 

 

Втори сет - 15 МИНУТИ ПЪЛНА РАБОТА НА ТЯЛОТО

 

Сега, когато всички сте подгряли и развеселили се малко под звука на добра музика, е време да изгорите калории - много калории! Вторият сет трае само 15 минути, въпреки че ще ви се стори цяла вечност. В зависимост от вашето тегло, височина и физическа форма ще изгорите средно между 80 и 150 ккал. Не се нуждаете от друго оборудване освен тренировъчна постелка.

 

Не правете почивки по време на тренировка (ако почувствате нужда, разбира се, можете да си вземете кратка почивка), докато през следващите 15 минути ще имате напади, бърпийс, клекове и скокове, вариации на планк и много други високо -интензивни упражнения. Готови ли сте? Отпътуваме!

 

 

Трети сет - 10 МИНУТИ ГОРНА РАБОТА НА ТЯЛО

 

Тренировката, която следва, продължава 10 минути, през които фокусът е върху горната част на тялото, по-точно върху мускулите на раменете, гърдите и гърба. Освен това се прави без почивки и включва различни версии на лицеви опори, планк и други варианти на добре познати упражнения, благодарение на които ще оформите мускулите на горната част на тялото.

 

Кой би си помислил, че 30 минути могат да бъдат толкова интензивни, нали? Разгледайте още няколко идеи за домашни тренировки и намерете пълна екипировка в нашите магазини или поръчайте онлайн.

 

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

16.
Nov.
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
02.
Nov.
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
09.
Sep.
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
19.
May.
Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
19.
Apr.
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
21.
Jan.
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
16.
Dec.
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
01.
Oct.
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на Cro...
24.
Sep.
Тренировки
Мързелът приключи - време е да се върнете към тренировките! За да ви мотивираме, насочваме вниманието ви към най-популярните тренировки в YouTube на вашите л...
23.
Jul.
Тренировки
Кажете „Здравей“ на слънцето всяка сутрин с тези 5 упражнения за разтягане за всеки ден, които препоръчва йога инструктор.