Търсене в уебсайта
BACK TO TRAINING: Това са най-популярните тренировки в YouTube на вашите любими фитнес инфлуенсъри
Тренировки
24.09.2020.
Тренировки

BACK TO TRAINING: Това са най-популярните тренировки в YouTube на вашите любими фитнес инфлуенсъри

24.09.2020.

Лятната ваканция приключи и вие се върнахте към нормалното ежедневие, но не можете да се върнете към тренировките? Имате цялото оборудване от което се нуждаете и плейлист, готов за тренировка, но не тренирате. За да ви мотивираме да започнете и да се върнете към обичайната си фитнес рутина, ние подготвихме списък с най-популярните тренировки в YouTube, които можете да правите както у дома, така и във фитнеса, за да ви помогне бавно, но сигурно да се върнете във форма.

В нашия списък ще намерите всичко необходимо, за да се върнете във форма, от йога до тренировка за цяло тяло или хип-хоп кардио тренировки. Това са видеоклипове, направени от някои от най-популярните в момента инфлуенсъри в света, с милиони гледания, което говори много за тяхната ефективност. 3, 2, 1 - време е за тренировка!

Практикувайте йога с Адриане - 20 минутна тренировка за начинаещи

Йогини Adriane Mishler е чудесен избор за всички начинаещи, но също така и за всички вас, които не са тренирали дълго време. Доказателство за това е този 20-минутен видеоклип, който има почти 30 милиона гледания и „покрива“ йога на всички нива. Ще ви хареса!

 

Хип-хоп табата или как да изгорите калории за 30 минути

Независимо дали вече сте го изпробвали в YouTube или сте начинаещ, когато става въпрос за тренировки от този формат, не искате да пропускате хип-хоп табата тренировката на Keair LaShae. Досега 19,6 милиона души са танцували с този видеоклип, така че без съмнение това е един от най-добрите начини за изгаряне на всички калории.

Били Айлиш „Bad Guy“ тренировка за цяло тяло с MadFit

Фитнес ютюбъра Maddie Lymburner напълно заслужава вниманието, което получи заради тази много забавна хореография, която следва битовете на Bad Guy на Billie Eilish. С 10,4 милиона гледания, това е един от най-гледаните фитнес видеоклипове, за които ви трябва малко сила, докато усещате положителната енергия още с първата нота.

 

Сутрешна йога за цялото тяло и гъвкавост през целия ден

Знаете ли, че е достатъчно да отделите само 10 минути сутрин, за да се чувствате добре през целия ден? Доказателство за това е тази сутрешна йога тренировка (вече препоръчахме сутрешни упражнения за сила на цялото тяло), която премахва мускулното напрежение, отпуска ви и ви кара да се чувствате невероятно през целия ден.

Tone It Up за перфектно оформено тяло

Дръжте кърпите и бутилките с вода близо, защото тази тренировка на Karena Dawn и Katrina Scott е истински „убиец“ на телесните мазнини. Двете са професионални инструктори и основатели на концепцията Tone It Up, така че не е изненада, че това видео има 3,4 милиона гледания в YouTube и армия от лоялни последователи.

 

Ако търсите тренировки, фокусирани върху определени мускулни групи, не пропускайте канала на Pamela Reif  в YouTube и можете също да намерите много полезни упражнения в канала ни в  YouTube.

 

Екипа на Спорт Вижън

Подобни статии

16.
Nov.
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
02.
Nov.
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
09.
Sep.
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
19.
May.
Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
19.
Apr.
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
21.
Jan.
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
05.
Jan.
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-мин...
16.
Dec.
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
01.
Oct.
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на Cro...
23.
Jul.
Тренировки
Кажете „Здравей“ на слънцето всяка сутрин с тези 5 упражнения за разтягане за всеки ден, които препоръчва йога инструктор.