Търсене в уебсайта
COOL: Представяме ви новата колекция Under-Armor ISO-CHILL
Тренировки
19.05.2021.
Тренировки

COOL: Представяме ви новата колекция Under-Armor ISO-CHILL

19.05.2021.

Интензивните тренировки изискват невероятна всеотдайност, мотивация и издръжливост, не само когато става въпрос за физическа и психическа сила, но и оборудването, което избираме. Професионалните спортисти знаят това много добре, защото дори и в най-критичните моменти на тренировка или мач, екипировката трябва да е тази, която ще пасне идеално и да бъде опора, а не пречка за постигане на върхови резултати .Този сезон за хардкор тренировки препоръчваме нова колекция Under Armor ISO-CHILL, носена от олимпийския шампион Антъни Джошуа.

Какво отличава новата колекция Under Armor ISO-CHILL в сравнение с предшественика си?

 

Технологията UA Iso-Chill е студена на допир - отвътре и отвън на материала, напълно елиминира нагряването на тялото, така че тренировките могат да продължат по-дълго. Това е технология, която поддържа телесната температура оптимална през цялото време, независимо от усилието, което полагате, докато специално проектираните влакна предотвратяват допълнително нагряване на тялото при всеки контакт с кожата, което го прави постоянно охлаждащо.

Материалите не са единственото нещо, което прави новата колекция UA ISO-CHILL идеална за най-интензивните тренировки. Това, което също допринася, са уникални кройки, които напълно пасват на линията на тялото ви, не ви ограничават и позволяват свободно движение във всички посоки.

Нова колекция ISO-CHILL може да бъде намерена в нашите магазини или онлайн.

Stay cool!

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

16.
Nov.
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
02.
Nov.
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
09.
Sep.
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
19.
Apr.
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
21.
Jan.
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
05.
Jan.
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-мин...
16.
Dec.
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
01.
Oct.
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на Cro...
24.
Sep.
Тренировки
Мързелът приключи - време е да се върнете към тренировките! За да ви мотивираме, насочваме вниманието ви към най-популярните тренировки в YouTube на вашите л...
23.
Jul.
Тренировки
Кажете „Здравей“ на слънцето всяка сутрин с тези 5 упражнения за разтягане за всеки ден, които препоръчва йога инструктор.