Търсене в уебсайта
ПЛОСКИЯТ КОРЕМ Е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА ? ТЕЗИ СЪВЕТИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА
Тренировки
21.01.2021.
Тренировки

ПЛОСКИЯТ КОРЕМ Е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА ? ТЕЗИ СЪВЕТИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЯНА

21.01.2021.

Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, не сте сами. Това е особено вярно, ако вече сте отслабнали, но все още се чувствате далеч от „плосък корем“.

 

 

Правите много, много тренировки за корем и варианти на планк без резултати. Наистина ли е толкова трудно да се получи плосък корем или го правиш погрешно?

Ето какво трябва да знаете:

  • Фокусирането единствено върху проблемните области може да даде обратен ефект: Колкото повече се обсебвате от корема си, толкова по-далеч се чувствате от уверени в тялото си, независимо от размера. Започнете с преоценка на вашите цели. Съсредоточете се върху вземането на по-здравословни решения в дългосрочен план и превръщането на вашето тяло в мощно и способно да ви подкрепя във всички дейности от ежедневието.

 

  •  Подуване срещу мазнини: Нереалистично е да очаквате, че можете да имате плосък корем 24/7. Дори да загубите много мазнини от коремната област, пак ще забележите ежедневни колебания от подуване на корема. Напълно плоският корем не е „естествено състояние“ за вашето тяло.

Можеш ли да направиш корема си плосък бързо?

Необходима е много отдаденост, за да се получи плосък корем и както винаги започва със здравословен начин на живот Коремът ви няма да изчезне от днес за утре, независимо какъв магически лек опитвате. Едно нещо, което можете да направите, освен редовната тренировка, е да намалите подуването на корема, като избягвате определени храни, като бобови растения, кръстоцветни зеленчуци и млечни продукти.

 

4 жизненоважни съвета за плосък корем

Фокусирайте се върху интензивни, тренировки за цяло тяло

Почти невъзможно е да получите коремни мускули с целенасочени упражнения, когато отгоре има слой мазнина. По-добре е да се съсредоточите върху тренировки за цялото тяло, които набират много мускулни групи едновременно. Това ще доведе до повече изгорени калории и по-голяма загуба на телесни мазнини.

 

Когато тренирате на ниво на интензивност, което е предизвикателство за вас, не е нужно да прекарвате часове в тренировка. Разберете как да увеличите интензивността и да изгорите повече калории по време на следващата си тренировка.

Трудно ли се напъвате да тренирате усилено? Опитайте да намерите приятел, който да се присъедини към вас за вашите тренировки.

Направете това тяло здраво

Най-доброто упражнение за укрепване на сърцевината ви е планк! И когато вашето ядро е силно, ще станете по-силни като цяло. Ще имате по-добра форма и ще бъдете по-годни за всички видове дейности. Така че опознайте и обичайте това упражнение, както и много други упражнения, които предизвикват вашето тяло.

Планкът не само удря силно мускулите на сърцевината, но и ви помага да подобрите баланса си и укрепва гърба и гърдите. Дори краката ви трябва да свършат някаква работа.

Направете си ваша мисия да изпробвате вариации на планк по време на всяка отделна След като започнете да усещате коремните си мускули, ще се чувствате много по-уверени в средната си част.

Стойте далеч от алкохола

Това може да получи „BOOO!“ от тълпата, но това е наистина важно Алкохолът не само е пълен с празни калории, но също така освобождава естроген в кръвта, което в излишък може да доведе до напълняване. Ако наистина сериозно искате да получите плосък корем за лятото, ограничете приема на алкохол до минимум.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ НАД НАВИЦИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Казвам това непрекъснато, но не можете да надхвърлите лошата диета. Всъщност вашите хранителни навици са от ключово значение тук. Вижте стъпките, които можете да предприемете:

  • Отървете се от всички преработени храни, микровълнови вечери, заведения за бързо хранене, чипс, сода и др. Цялата допълнителна захар и натрий със сигурност ще ви попречат да се отървете от коремчето. Не забравяйте - захарта се крие в много храни, където не бихте очаквали.
  • Помислете за пълноценни храни: плодове, зеленчуци, постни протеини и здравословни за сърцето мазнини! Тази плодова салата от киноа е идеална за лятото, потопете зъбите си в тези вкусни браунита, приготвени с боб!
  • Пии много вода. Това ще предотврати излишното подуване и ще помогне за засилване на метаболизма ви. Някои други напитки също могат да ви помогнат да намалите подуването на корема.

 

 

Още един съвет като заключение

Получаването на плосък корем не е проект за една нощ, но също така не е невъзможн.Преди да решите, че наистина искате да го направите, имайте предвид, че това вероятно ще изисква по-големи промени в храненето и настоящия ви начин на живот. Ако започнете да тренирате, поемете контрола над хранителните си навици, намалете приема на алкохол и укрепете сърцевината си - вече ще сте много по-уверени. И не забравяйте, пълно оборудване за вашия дом или тренировки във фитнеса можете да намерите в нашите магазини и онлайн.

 

Екипа на Sport Vision

Подобни статии

16.
Nov.
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
02.
Nov.
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
09.
Sep.
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
19.
May.
Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
19.
Apr.
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
05.
Jan.
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-мин...
16.
Dec.
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
01.
Oct.
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на Cro...
24.
Sep.
Тренировки
Мързелът приключи - време е да се върнете към тренировките! За да ви мотивираме, насочваме вниманието ви към най-популярните тренировки в YouTube на вашите л...
23.
Jul.
Тренировки
Кажете „Здравей“ на слънцето всяка сутрин с тези 5 упражнения за разтягане за всеки ден, които препоръчва йога инструктор.