Търсене в уебсайта
Препоръчваме: 5 мобилни приложения за тренировки в домашни условия
Тренировки
06.04.2020.
Тренировки

Препоръчваме: 5 мобилни приложения за тренировки в домашни условия

06.04.2020.

Големият брой задължения през деня ви пречат да тренирате? Не сте фен на претъпканите фитнеси? Тогава можете да използвате дните, които прекарвате вкъщи, за да си създадете тренировъчен план и по-здравословни навици.

В Google Play Store, както и в App Store, в категорията Fitness & Health можете да намерите разнообразие от безплатни тренировъчни приложения за вашия телефон, подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти.

Това са 5 фитнес приложения, които ще ви помогнат да създадете своя тренировъчен режим в домашни условия.

Nike + Training Club

Nike Training Club (NTC) създава тренировъчен план, приспособен специално за вас и вашите нужди, който се променя спрямо прогреса ви.

Изберете тренировъчен сет и следвайте инструкциите и препоръките на известни атлети като Isaiah Thomas, Julie Ertz, Sydney Leroux Dwyer и Cristiano Ronaldo.

Извайте тялото си с над 180 упражнения за сила, издръжливост и подвижност. В допълнение към трудните тренировки, приложението Nike + Training Club свързва потребителите със състезателен дух и дава допълнителна мотивация.

7 FIT - 7 Minute Workout

Ако се оправдавате с извинението, че нямате 10 свободни минути през деня, за да направите бърза тренировка – предлагаме приложението за “7-минутни тренировки”. Както става ясно от наименованието, нужни са по-малко от 10 минути, за да завършите тренировката.   

Програмата се фокусира върху мускулните групи по отделно и после преминава към упражнения за цялото тяло – всяка тренировка е с продължителност от 7 минути.

Sworkit

Приложението Sworkit (Simply Work It) е създадено да бъде лесно за използване. Избирате между кардио, силови тренировки или стретчинг и започвате тренировката!

Това приложение е чудесно за начинаещи, защото показва правилната форма, към която трябва да се стремите, докато изпълнявате упражненията. Едно от предимствата на програмата е, че дава възможност да правите сетове с любимите ви упражнения.

Freeletics

Програмата Freeletics се състои главно от високо-интензивни тренировки, комбинирани с упражнения за издръжливост и сила. Това приложение подчертава полезното действие на тренировките без тежести.

Освен това – кардио, силови тренировки и предложения за здравословен режим на хранене са също достъпни с това приложение. Независимо дали тепърва започвате или сте тренирали с години, Freeletics ще ви помогне да постигнете целите си и да си изградите здравословни навици.

HIIT & Cardio Workout by Fitify

Когато искате бърза и ефективна тренировка за цялото тяло, HIIT е най-добрият избор.

С помощта на упражненията, включени в приложението HIIT & Cardio Workout by Fitfy, имате възможността да изгорите калориите и излишните мазнини, където и да сте – без да се нуждаете от екипировка и допълнителни уреди. В четирите уникални програми са включени над 90 упражнения.

Всичко, от което имате нужда са 20 минути за бърза тренировка, която ще предостави желаните резултати за нула време.

Всичко се свежда до желанието. Направете първата крачка към по-здравословен начин на живот. Изтеглете едно от фитнес приложенията и си отделете 7 до 20 минути на ден за тренировка.

Влезте във форма, без да е нужно да ходите до препълнения фитнес.

Тренирайте вкъщи.

 

Екипът на Спорт Вижън

 

Подобни статии

16.
Nov.
Тренировки
Научете защо възстановяването на мускулите след тренировка е също толкова важно, колкото тренировката.
02.
Nov.
Тренировки
Кое е по-добро - бягане или скачане на въже? Отговора е скрит в следващия текст.
09.
Sep.
Тренировки
Разкриваме защо ежедневните кардио тренировки не носят желаните резултати и как да направите добър план за тренировка.
19.
May.
Тренировки
Разберете защо технологията Iso-Chill е неоспорима в света на тренировките и любима на най-добрите спортисти.
19.
Apr.
Тренировки
New Balance FuelCell Rebel v2 маратонки за бягане ще позволят всяка тренировка да бъде най-добрата ви досега. Разгледайте техните изпълнения.
21.
Jan.
Тренировки
Ако смятате корема си за проблемна зона, когато става въпрос за загуба на мазнини, вижте тези съвети.
05.
Jan.
Тренировки
Въпреки че празниците още не са приключили, време е да изгорите всички калории, които сте „спечелили“ през предходните дни! Представяме ви 30-мин...
16.
Dec.
Тренировки
Планкът е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло. Вижте динамичните упражнения, които можете да правите у дома.
01.
Oct.
Тренировки
Bulgaria Fittest 2020 е индивидуално двудневно състезание, което се проведе на 29ти и 30ти Август 2020г. в София, а в спортна арена се превърна залата на Cro...
24.
Sep.
Тренировки
Мързелът приключи - време е да се върнете към тренировките! За да ви мотивираме, насочваме вниманието ви към най-популярните тренировки в YouTube на вашите л...